Försök

Tänkte jag skulle lägga upp tre småsaker jag försökt mig på i Photoshop med ritplattan. Det sak ju sägas att jag inte ritat eller målat något alls sedan jag kanske gick i sjuan (då man var 13 år, om jag inte minns fel), och då var det streckgubbar, så jag räknar liksom inte med att "kunna" något nu. Ändå kan jag inte låta bli att vara lite nöjd med resultatet hittills.


Test med olika penslar, för att se hur sakerna ser ut bara. Vad man kan göra liksom.


Lite lek med att uttrycka tankar bara, och vad man kan åstadkomma enkelt.


Ansiktet är lite mer ett verkligt försök att rita av en bild. Ville prova på att jobba med skuggor, något jag ALDRIG reflekterat över tidigare när det kommer till ritande/målande. Bilden blev inte speciellt lik förlagan (Russell Crowe ska väl sägas, eftersom det inte alls syns), men jag är förhållandevis nöjd ändå.

Får se hur mycket mer jag orkar hålla på idag (suttit med ansiktet ett tag), men kul är det, även om det känns som att det kommer gå mycket långsamt framåt.

Vad bjuder förresten kvällen på tro? Tanken var ju att jag skulle vara hemma och rita när Carro drog ut, men jag vet inte om jag har inspiration till det alls. Kanske blir det någon film eller lite pc-spelande, måste ju passa på innan datorn åker in på service. Har någon något soft förslag, eller vill sällskap, hojta.

Topp Tre Just Nu:
  1. Late of the Pier - Focker
  2. Min nyinköpta hatt
  3. Fotboll, innebandy och lite mer umgänge med vänner som det blivit senaste tiden
Kram

RSS 2.0