Runtburen pålägg plägg plg

Säger det direkt, så det inte råder några missförstånd: mitt förra inlägg handlar om ämnen jag kännt väldigt länge, och idéerna är för många och stora för att det ska ske på en gång. Varför det kan ta ett tag innan resultat alls kan visas upp.

Med det avklarat så kan jag bara vara som jag tänkte här nu. Märker att jag har lite svårt att fokusera på en sak i taget för tillfället, när jag skriver en mening så tänker jag redan på en annan och har fyra-fem tankar i luften samtidigt. Det kan bli lite rörigt, med andra ord.

Har med lånad kamera tagit liiite kort, som hamnat på min flickr-sida (http://www.flickr.com/photos/thissilencekeepsmebreathing/). Har verkligen egentligen inte haft inspiration att fotografera på ett bra tag, men nu blev det lite. Är egentligen mer inspirerad att rita, men där är jag istället feg och självkritisk, så det går lite trögt på alla fronter känns det som. Det släpper väl vad det lider.

Hade egentligen inget att säga nu, ville väl mest bara skriva för att inte gå och lägga mig. Istället lyssnar jag på Gallows, vilket förutom Mastodon är den första hårdare musiken på mycket länge jag lyssnar på. Huh.

Lägger ned nu, det blir inget.

Topp Tre Just Nu
  1. Carro
  2. Solen
  3. Havregrynsgröt på morgonen
Kram

RSS 2.0